Vem är jag!

Hej!

Jag som driver denna sidan är Johan Stensmar.

Började min frisbeekarriär i Hässleholm hösten 2009 då jag hittade några korgar i parken i stan. Vem hade satt upp dom? Och fanns det någon förening? Jag googlade och hittade de som tillsammans med kommunen fixat den lilla 9 hålsbanan. Men någon förening fanns inte. Så jag såg till att en förening bildades och vi kunde börja kasta mer regelbundet.

Efter 2 år ville vi mer och ha en 18 hålsbana. Många turer men vi fick ett område och tiden att lägga för att få en bana på plats fick vi leta fram. Vi lovade förbundet om att ordna en Nationell Tävling i juni och banan var inte påbörjad i januari. Men efter många timmar och slit så invigdes banan 15 juni 2012 lagom till DNT tävlingen. Hässleholm Discgolfpark har sedan varit värd för flera Nationella tävlinga och även Par-SM och Lag-SM och jag får väl kalla mig banansvarig i klubben.

Nu har jag precis flyttat från Hässleholm och börjat fundera på nya utmaningar. Under tiden ordnar jag lite olika tävlingar och event. Snart ska jag starta upp en ny klubb i min nya kommun Laholm. Sen får vi se vad som händer.

Har PDGA 51181 och TD cert för att kunna ordna tävlingar. Jag är utbildad av förbundet och har gått kurserna ”Instruktör” och ”Tränare”. Vill ni ha hjälp med att bygga bana eller hålla i event så hör av er.

Jag är även en inbiten allround kastare och gillar 7-kamps momentet även om jag står över fristilen. Bästa merit är ett VM silver i discaton för 40+ när VM var i Norrköping för några år sedan.

Håll till godo av denna sidan och tipsa vidare så att sporten växer ännu mera. FB sida,

 

Scroll to Top